Generhverv kørekort

Skal du have generhvervet dit kørekort, så kan vi hjælpe dig!

Vi er klar til at hjælpe

Vi har udviklet forskellige unikke koncepter, så du ikke skal følge et teorihold ugentligt i flere uger. I stedet får du en tilpasset undervisning, der får dig til forstå meningen med teoriprøven og som klæder dig bedst muligt på til at bestå både teori- og køreprøve. Du skal vælge en køreskole som vores, hvis du ønsker nogle sjove timer i teorilokalet med en kørelærer, som har stor erfaring med generhvervelse.

Du kan have fået en frakendelse på flere forskellige måder, nedenfor er en kort forklaring på betydningen af din frakendelse.

 

Generhverv personbil

Hvis du har lavet en trafikforseelse, der kræver at du skal generhverve til kat. B, så har du muligheden for en samlet pakke.

Her hjælper Køreskolen BK Vejle dig med alt administrativt i forhold til Borgerservice, samt klæ´r dig godt på til både teoriprøve og praktisk prøve.

opstart efter aftale, kontakt os for nærmere information på info@bkvejle.dk

Kørselsforbud

Hvis man laver en kørselsforseelse såsom hastighed eller vigepligtsforseelse, straffes man normalt første gang en betinget frakendelse.

Ved kørsel i spiritus påvirket tilstand, straffes man normalt første gang en betinget frakendelse eller ubetinget frakendelse alt efter promillestørrelsen.

Generhverv storvogn

Hvis du har lavet en trafikforseelse, der kræver at du skal generhverve til kat. C og/eller med hænger (kat C/E), så har du muligheden for en samlet pakke.