Almindelig Personbil

Vi mener, at teoriundervisningen skal være en sjov og lærerig oplevelse. Vi benytter os derfor af moderne undervisningsformer, så eleverne deltager aktivt i undervisningen.

Information

Drømmer du om friheden og beføjelserne, der følger med et kørekort til personbiler?

Så er kørekort Kat B måske noget for dig!

Med kørekort Kat B kan du køre alle almindelige personbiler og varevogne, og du får mulighed for at opleve verden på en helt ny måde.

Kørekortet til almindelig personbil giver dig friheden til at køre, hvor du vil, når du vil!

Individuel

Lovpakken

Individuel

Individuel undervisning for kørekort Kat B til almindelig personbil er en form for undervisning, hvor du får en-til-en undervisning med en erfaren kørelærer. 

Undervisningen tilpasses dine behov og kan foregå både på teorien og i praksis. Individuel undervisning er særligt velegnet for dig, der har særlige behov eller ønsker en mere intensiv forberedelse til teoriprøven og de praktiske køreprøver. 

Alle er velkomne til at vælge individuel undervisning, uanset om du har problemer med at lære teorien eller har svært ved at få styr på køreteknikken.

Hold

Holdundervisning for kørekort Kat B er en form for køreteknisk undervisning, hvor du deltager i fælles undervisning med andre kørekortskandidater. 

Undervisningen foregår typisk i mindre grupper og ledes af en erfaren kørelærer, der har fokus på at give dig den bedst mulige forberedelse til teoriprøven og de praktiske køreprøver. 

Holdundervisningen giver dig mulighed for at lære i dit eget tempo og få en grundig forståelse af de emner, der vil blive testet i forbindelse med kørekortet.

Lovpakken

Alle lektioner har en varighed af 45 min. Dagligt må der undervises i max. 4 teoretiske lektioner samt 2 kørelektioner. Manøvrebane og køreteknik må dog gennemføres samlet.

Undervisningen skal følge undervisningplan til bil, og den skal vare mindst 14 arbejdsdage.

Undervisningen skal foregå hos en godkendt kørelærer.

Undervisningen afsluttes med køreprøven, der indeholder en teoretisk og en praktisk prøve. Den teoretiske prøve skal bestås, før den praktiske kan aflægges. Efter bestået praktisk prøve udleveres et midlertidligt kørekort, indtil myndighederne fremsender kørekortet.